- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στα γραφεία του ΕΣΡ και δεύτερο απειλητικό σημείωμα για τον Ζακ Κωστόπουλο
Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Δεύτερη απειλητική επιστολή έλαβε, την Τρίτη, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με αφορμή το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που καταλόγισε η ανεξάρτητη Αρχή στο ΑΡΤ ΤV.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο δεύτερο κείμενο εκφράζεται η πρόθεση επίθεσης κατά της οικογένειας μέλους του ΕΣΡ, στην περίπτωση που η ανεξάρτητη Αρχή δεν ανακαλέσει το πρόστιμο στο ΑΡΤ για την προσβολή της μνήμης του Ζακ Κωστόπουλου.
Η πρώτη επιστολή είχε φθάσει με φαξ στα γραφεία του Συμβουλίου. Σε αυτήν διατυπώνονταν ευθείς απειλές κατά των μελών της ανεξάρτητης Αρχής. Το δεύτερο απειλητικό μήνυμα έχει την ίδια γραμματοσειρά με το πρώτο, και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΣΡ, η ΕΛ.ΑΣ. είναι αρμόδια να κρίνει εάν η ανεξάρτητη Αρχή χρίζει προστασίας, μετά τις απειλές που έχουν εκφραστεί προς αυτήν.
Το πρόστιμο στο ΑΡΤ TV αφορά το περιβόητο «γκάλοπ» που είχε διεξάγει το κανάλι σε σχέση με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.