- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr η θάλασσα ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι-κρι, ενωμένα με τα κέρατά τους.
Αυτό σύμφωνα με τους κατοίκους πιθανόν σημαίνει ότι τα άτυχα ζώα κατέληξαν στη θάλασσα ενώ πάλευαν μεταξύ τους, στη νησίδα των Αγίων Θεοδώρων.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, o κ. Φωτάκης, δασολόγος - τμηματάρχης τοy τομέα προστασίας και διαχείρισης δασών, τα ζώα έχουν ήδη παραδοθεί στον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμου Σαμαριάς στον οποίο εντάσσεται και η νησίδα των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκαν τα δύο ζώα στην θάλασσα.
Η πρώτη εκτίμηση πάντως, όπως σημείωσε ο κ. Φωτάκης, είναι πως οι δύο αρσενικοί Κρητικοί Αίγαγροι τσακώνονταν, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτή την περίοδο, που είναι περίοδος ζευγαρώματος, με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Μικρότερη αναμονή για τους επιβάτες
Τι έγινε στις προηγούμενες δικασίμους
Μέχρι πότε ισχύει αυτό το ωράριο
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Μποφόρ σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.