- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κλειστή η Φιλοσοφική Σχολή λόγω Ρουβίκωνα
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα εκτυλίχθηκαν με το γραφείο 516
Τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής για σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αποφάσισαν από κοινού οι πρυτανικές αρχές και η κοσμητεία της σχολής. Η απόφαση έρχεται ένα 24ωρο μετά τα νέα επεισόδια με τον Ρουβίκωνα.
Σε ανακοίνωσή τους προαναγγέλλουν την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη για την κατάληψη των γραφείων από την αναρχική συλλογικότητα.
«Μετά τα σημερινά γεγονότα, οι Πρυτανικές Αρχές και η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής αποφασίζουν την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής» τονίζουν στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, «υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σθεναρή βούλησή τους να μην επιτρέψουν την προσβολή και παραβίαση των ακαδημαϊκών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, την παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη χρήση βίας».
Και καταλήγουν, επισημαίνοντας: «Κύριο μέλημά τους παραμένει η ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κλειστοί δρόμοι - Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Η αναλυτική πρόγνωση
Τι ώρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.