- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ελεύθεροι οι τραπεζικοί για την υπόθεση κλοπής 2,7 εκ. ευρώ από θυρίδες της Θεσσαλονίκης
Οι καταγγέλλοντες έχασαν ρολόγια, χρυσαφικά, χρυσές λίρες και δολάρια
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς της Θεσσαλονίκης, οι τραπεζικοί υπάλληλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση κλοπής πολύτιμων αντικειμένων, αξίας περίπου 2,7 εκατ. ευρώ, από θυρίδες κεντρικού τραπεζικού καταστήματος της πόλης.
Οι πέντε κατηγορούμενοι, όλοι συνταξιούχοι, αρνήθηκαν την εις βάρος τους αποδιδόμενη κατηγορία της κακουργηματικής υπεξαίρεσης, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, η οποία ερευνάται τα τελευταία χρόνια από τις διωκτικές Αρχές, ύστερα από καταγγελίες ιδιοκτητών θυρίδων ότι αυτές παραβιάστηκαν και αφαιρέθηκε το πολύτιμο περιεχόμενό τους.
Συνολικά από εννέα τραπεζικές θυρίδες τις οποίες είχαν μισθώσει 13 ιδιοκτήτες, καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκαν ρολόγια και χρυσαφικά, η αξία των οποίων προσεγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ, χρυσές λίρες, όπως επίσης 100.000 ευρώ και 3.196 δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά. Για την υπόθεση κατέστησαν κατηγορούμενοι υπάλληλοι του συγκεκριμένου τραπεζικού καταστήματος που ήταν υπεύθυνα για τη φύλαξη των θυρίδων.
Στο μεταξύ, οι καταγγέλλοντες προσέφυγαν και στα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια, καταθέτοντας αγωγές αποζημίωσης, λόγω μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.