- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης θα πουν σήμερα Πέμπτη στις 16:30, συγγενείς και φίλοι, το τελευταίο αντίο στον υποπλοιάρχο του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 44 ετών.
H κηδεία του 44χρονου θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.
Στην απόφαση του αυτή κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του. Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».
Η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.
Στην εξόδιο ακολουθία του «ήρωα του Αιγαίου» θα παραβρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ενώ έχει ανακοινωθεί και η παρουσία του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.
Στον εκλιπόντα θα αποδοθούν τιμές εν ενεργεία αξιωματικού, ενώ θα παραστεί η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος
Μεσίστιες οι σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Λέσβο προς τιμήν του Κ. Παπαδόπουλου
Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μεσίστιες θα κυματίζουν σήμερα οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη νήσο Λέσβο προς τιμή του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.