- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σώος βρέθηκε ο 27χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια (εικόνα)
Τον εντόπισαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ - Παραμένει αποκλεισμένο το Μαντούδι
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 27χρονου στην Εύβοια, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί ενώ ο καταστροφικός κυκλώνας «Ζορμπάς» σάρωνε το βόρειο τμήμα του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε εξαντλημένος παραπλεύρως του ποταμού, ανάμεσα στους οικισμούς Προκόπι και Μαντούδι, το πρωί της Δευτέρας. Τον εντόπισαν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ.
«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο νεαρός είναι ζωντανός» τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, Νίκος Σπαής, που συντόνιζε την επιχείρηση.
To lamiareport.gr έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του διασωθέντος.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός επέβαινε σε όχημα μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Προκοπίου - Μαντουδίου, το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε εκεί για ώρες μέχρι να εντοπιστεί. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τον 27χρονο. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του είχαν χαθεί, μέχρι το πρωί της Δευτέρας όταν και εντοπίστηκε ζωντανός από τους διασώστες.
Αποκλεισμένο το Μαντούδι
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με άρθρο του tvstar.gr, ο δρόμος που συνδέει το Μαντούδι με το Προκόπι έχει υποστεί καθίζηση, με αποτέλεσμα ο οικισμός να παραμένει αποκλεισμένος.
Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα του δήμου για να επισκευάσουν τον δρόμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το τρίτο απόσπασμα από το υπό ολοκλήρωση και υπό έκδοση δοκίμιό μου με αναφορά στο Άγιον Όρος και την Αθωνική Πολιτεία
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ανάμεσά τους και 12χρονος
Δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συνδράμουν στην πυρκαγιά στην περιοχή της Στεφάνης
Η κήρυξη ισχύει έως και τις 29 Οκτωβρίου 2026
Αποκλεισμός έξι ωρών στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή, στο ύψος του Κ11
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας απέναντι στην ενεργειακή φτώχεια και τις ακραίες θερμοκρασίες»
Καθυστερήσεις από το ύψος της Λιοσίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Άγιοι Ανάργυροι με εντολή της Πυροσβεστικής
Ιδιαίτερη αναφορά στην παραλία Καστάνη, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας Mamma Mia!
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μιχάλης Μαργαρίτης της WWF Ελλάς εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν βάλουμε ψάρι στο πιάτο μας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποια σημεία της χώρας είναι στο επίκεντρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.