Ελλαδα

Φθιώτιδα: Άμορφη μάζα το ΙΧ που συγκρούστηκε με τρένο - Νεκρή η συνοδηγός (εικόνες)

Καθηγητές οι επιβαίνοντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
treno1.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

Στις ράγες του τρένου σταμάτησε το ταξίδι τεσσάρων καθηγητών που ξεκίνησαν από τη Λαμία για την Τιθορέα, όπου δίδασκαν στο γυμνάσιο.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με τρένο λίγο πριν από την Τιθορέα με συνέπεια να ανασυρθεί νεκρή η συνοδηγός, και να τραυματιστούν ελαφρότερα οι υπόλοιποι. Το ταξίδι των τεσσάρων καθηγητών, δύο γυναίκες και δύο άνδρες (ο ένας ιερέας), ήταν καθημερινό καθώς ξεκινούσαν κάθε πρωί από τη Λαμία πηγαίνοντας για το Γυμνάσιο της Τιθορέας όπου διδάσκουν.

Σήμερα το πρωί, για άγνωστη αιτία, το Ι.Χ. βρέθηκε πάνω στις ράγες του τρένου την ώρα που από εκεί περνούσε η αμαξοστοιχία από τη Λαμία προς την Αθήνα.

Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο σε μια πορεία 500 μέτρων περίπου, αφού το χτύπησε από την πλευρά του συνοδηγού και προς τα πίσω.

treno2.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

treno3.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

treno4.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

Λίγο αργότερα αστυνομικοί και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν πολύ γρήγορα τους τρεις, από τους τέσσερις επιβάτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς όμως σοβαρά τραύματα.

Χρειάστηκαν ενισχύσεις της δύναμης της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η συνοδηγός, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ