- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φθιώτιδα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Μία νεκρή, δύο τραυματίες (εικόνα)
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ
Τροχαίο με τρένο στη Φθιώτιδα σημειώθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.
Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ενώ δύο από τους 4 επιβάτες τραυματίστηκαν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, ενώ πάει για βοήθεια και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.
Πηγή: lamiareport
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα
«Είναι κατάκοιτη, την έχουν εγκαταλείψει τα πόδια της» -Όσα είπε η συνεργάτιδά της για την κατάσταση της υγείας της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
«Με τα hashtags δεν χρειάζονται πλέον πυρές»
Η τελευταία τους συνομιλία
Πότε θα «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα
Από την 1η Ιανουαρίου 2027 τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το νέο πλαίσιο περιορισμού της πρόσβασης ανηλίκων κάτω των 15 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.