Ελλαδα

Γνωρίζει, πράγματι, ο κ. Ζακυνθινός ποιος ευθύνεται για τις γνωματεύσεις Φλώρου;

Έσπευσε να μιλήσει στον Τύπο, πριν καταθέσει αρμοδίως στον εισαγγελέα…

63834-643587.jpg
Βασίλης Βενιζέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4540929.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διευθυντής της Α’ πανεπιστημιακής κλινικής εντατικής θεραπείας (ΚΕΘ) του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός» Σπύρος Ζακυνθινός επιχειρεί να στρέψει μακριά από την εν λόγω κλινική και τον «Ευαγγελισμό» τα φώτα των διωκτικών αρχών, αλλά και της δημοσιότητας, προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος έσπευσε σήμερα, πριν καν καταθέσει αρμοδίως στον εισαγγελέα, να ισχυρισθεί στον Τύπο ότι γνωρίζει ποιος πλαστογράφησε τις ιατρικές γνωματεύσεις, βάσει των οποίων αποφυλακίσθηκε -προσωρινώς– ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο της εταιρείας Energa – Hellas Power Αριστείδης (Άρης) Φλώρος.

«Όλοι (sic) γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση» δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Σπύρος Ζακυνθινός για τις ιατρικές γνωματεύσεις του Αριστείδη Φλώρου!

«Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ ιδίαν (sic). Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό» προσθέτει ο Σπύρος Ζακυνθινός.

Επίσης, αίσθηση και εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι οι διωκτικές αρχές προσήλθαν μόλις σήμερα το πρωί, μετά από τόσες ημέρες, στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του «Ευαγγελισμού», προκειμένου να διενεργήσουν τις έρευνές τους, με αποτέλεσμα να δοθεί ικανό χρονικό διάστημα σε οποιονδήποτε είχε συμφέρον να «διευθετήσει» ενδεχομένως έγγραφα, αρχεία και δεδομένα του εν λόγω εργαστηρίου του «Ευαγγελισμού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ