- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καταχειροκροτήθηκε στην παράσταση «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, που παρουσίασε στην Σαντορίνη, μαζί με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα.
Ωστόσο τα χειροκροτήματα δεν ήταν μόνο για την ερμηνεία του αλλά και για την δημόσια διαμαρτυρία του κατά της κακοποίησης των ζώων, με αφορμή τα παραδοσιακά γαϊδουράκια στο νησί.
«Κακοποίηση των ζώων υπάρχει σ όλη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί.
Μιας και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους! Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω»!, έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας και το σχετικό βίντεο από την παράσταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.