- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίς νερό θα είναι αύριο, αρκετές περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για περίπου 10 ώρες, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση της η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ). λόγω των εργασιών αποκατάστασης διαρροής παλαιού αγωγού από χυτοσίδηρο Φ200mm στην συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α' με Μπιζανίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α', Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Καυταντζόγλου, Αρχαιολογικού Μουσείου, Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη, Σπάρτης, Βελισσαρίου, καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προστίθενται περίπου 75 χιλιόμετρα σύγχρονης σηματοδότησης
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 106 πυροσβέστες, 3 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα
Σε επιφυλακή οι ειδικοί - «Η ακολουθία εξελίσσεται ομαλά», λέει ο Λέκκας
H μοτοσικλέτα αποτελούσε αντικείμενο αστυνομικών ερευνών για πιθανές παραβάσεις
Στατιστικά στοιχεία δείχνουν βελτίωση στην οδική ασφάλεια, αλλά η χώρα μας παραμένει πίσω
Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα
Αναμένεται σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Φέρει κατάγματα σε κρανίο και λεκάνη
Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.