Ελλαδα

«Κοινοποιήστε» - Αυτά είναι τα σημεία περίθαλψης των ζώων από τις φωτιές

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος δίπλα σε όλα τα δεσποζόμενα και αδέσποτα της Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4514035.jpg
© Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Σε αυτές της στιγμές ανείπωτης φρίκης και τραγωδίας που ζούμε, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε όλοι είναι να δείξουμε την ανθρωπιά μας και να βοηθήσουμε, ο καθένας όσο και όπως μπορεί», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος για τις πυρκαγιές στο Μάτι, στον Νέο Βουτζά, στη Ραφήνα και στην Κινέτα.

Η ΕΔΚΕ υπενθυμίζει ότι στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές βρίσκονταν και πάρα πολλά ζώα που είναι είτε χαμένα , είτε πληγωμένα αδέσποτα που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια.

Η ΕΔΚΕ (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος) δημοσίευσε τα σημεία στα οποία μπορούν να μεταφέρουν οι πολίτες τα ζώα που βρίσκουν προκειμένου να λάβουν τη βοήθεια των κτηνιάτρων.

Πού να απευθυνθείς αν βρήκες κάποιο δεσποζόμενο ή αδέσποτο ζώο τραυματισμένο στις μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική.

Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος: Η ΕΔΚΕ διαθέτει το δίκτυό της, που περιλαμβάνει κτηνιατρεία σε Σαλαμίνα, Ελευσίνα, Ανάβυσσο, Σεπόλια, Νέα Ιωνία, Νέα 

Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Πικέρμι, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Λουτράκι κ.λπ., στη διάσωση καμένων ζώων. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ: Αν βρεις οποιοδήποτε ζώο τραυματισμένο (χελώνες, σκαντζόχοιρους, αλεπούδες κ.ά.), μπορείς να επικοινωνήσεις όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα 6972 664675, 210 9510075.

Κτηνιατρείο Ειρήνης Ηλιοπούλου (Κηφισιά): Δέχεται όλο το 24ωρο πυρόπληκτα ζώα. Πληροφορίες στα τηλ. 210 8013302, 6987 153151.

Αν μπορείς να φιλοξενήσεις πυρόπληκτα ζώα από Νέα Μάκρη και Κινέτα, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY