- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε 10 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ένας γιατρός στην Πάτρα, που προκάλεσε το θάνατο ασθενούς τον Δεκέμβριο του 2002.
Με αυξημένη πλειοψηφία 6-1, το Μεικτό ορκωτό Εφετείο Πατρών, έκρινε ένοχο τον γιατρό, ο οποίος δεν επέστρεψε στην φυλακή, καθώς έχει εκτίσει ήδη την ποινή του.
Σύμφωνα με το Achaianews.gr , o γιατρός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προκάλεσε τον Δεκέμβριο του 2002, τον θάνατο ασθενούς με έναν πνεύμονα και εγκεφαλικά επεισόδια, «κλείνοντας του δύο φορές το οξυγόνο» αλλά και παρέχοντάς του μεγάλη δόση καταστατικού φαρμάκου, στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.
Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του, ότι τα κίνητρα της κατηγορίας, είχαν προσωπική βάση, από ομάδα συναδέλφων του που ήθελε να τον διώξει από τη θέση του στο νοσοκομείο, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο, όπως ήλπιζε όταν μετά την αποφυλάκισή του, προσέφυγε στον Άρειο Πάγο και κέρδισε αναίρεση της αρχικής του ποινής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διατηρηθεί η αστάθεια
Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να κρατήσει ζωντανές τις ακριτικές περιοχές, ας εξετάσει τη δημογραφική πολιτική και την ανάπτυξη των υποδομών
Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους
Πότε θα φτιάξει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Η πιθανότερη εκδοχή
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Ολοκληρώθηκαν χθες οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.