- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
17χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε κέντρο υγείας στην Κρήτη
O φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος της οικογένειας
Συνελήφθη υπάλληλος στο κέντρο υγείας του Ηρακλείου Κρήτης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης ο φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος της οικογένειας.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό, όπως το διηγήθηκε η 17χρονη στη μητέρα της, σημειώθηκε την Παρασκευή ή το Σάββατο το πρωί. Μητέρα και κόρη πήγαν στο κέντρο υγείας, προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες γιατί χρειάζονται ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτική και αστυνομική σχολή της αστυνομίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».
Η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν κατάγεται από το Ηράκλειο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία, ενώ όπως ειπώθηκε στους αστυνομικούς διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια.
Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και αναμένεται να δικαστεί αύριο. Ο ίδιος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του, ως εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας.
ΠΗΓΗ: Eφημερίδα Πατρίς
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.