- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Επεισόδια στις Πρέσπες: Μόνον πρώτες βοήθειες για τους 16 τραυματίες
Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία
Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία οι τραυματίες από τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής στις Πρέσπες για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και FYROM.
Από τους συνολικά 16 τραυματίες (εννέα αστυνομικοί και επτά διαδηλωτές), οι 12 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καστοριάς και οι 4 στο νοσοκομείο Φλώρινας.
Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Καστοριάς αναφέρονται τα εξής:
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς ενημερώνει ότι στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Πισοδερίου Δήμου Πρεσπών, σήμερα Κυριακή 17-06-2018, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς από το ΕΚΑΒ, 12 άτομα εκ των οποίων οκτώ αστυνομικοί και τέσσερις διαδηλωτές.
Η κατάστασή τους δεν κρίθηκε σοβαρή. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, και έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν υπήρξε ανάγκη για περαιτέρω νοσηλεία.
Μόνον πρώτες βοήθειες έλαβαν επίσης οι 4 τραυματίες, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Φλώρινας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.