- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η απάντηση Φωτόπουλου για τις «χρυσές επιχορηγήσεις» και την καταδίκη του
Ο πρώην συνδικαλιστής μίλησε για «σπίλωση» της ΓΕΝΟΠ και του ιδίου
Για προσπάθεια σπίλωσης της ΓΕΝΟΠ και του ιδίου κάνει λόγο ο Νίκος Φωτόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας με αφορμή την πρόσφατη δικαστική απόφαση σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο συνδικάτο.
Όπως επισημαίνει ο κ. Φωτόπουλος, τον βάραιναν 4 κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο και η ΔΕΗ ζημιώθηκαν κατά 10.883.159 ευρώ, ωστόσο «ούτε η ΔΕΗ ούτε το Δημόσιο δεν ήρθαν ως μάρτυρες κατηγορίας, γιατί δε θεωρούν ότι ζημιώθηκαν».
Ο κ. Φωτόπουλος διευκρινίζει ότι αθωώθηκε για τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που είναι συνέργεια σε απιστία που αφορά την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ηθική αυτουργία σε απιστία που αφορά τη σύμβαση για κατάρτιση μελέτης ύψους 300.000 Euro, ηθική αυτουργία σε απιστία για την υπογραφή σύμβασης δανείου ύψους 500.000 Euro.
Ο πρώην συνδικαλιστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή για απάτη που - όπως επισημαίνει - αφορά δαπάνες για ταξίδια, φιλοξενία ξένης αντιπροσωπείας, δικηγορικές αμοιβές για προσφυγή κατά του μνημονίου, κ.ά., απόφαση για την οποία έχει ασκήσει έφεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.