Ελλαδα

Ομολόγησε ο πατέρας από τη Λέρο ότι βίαζε τα παιδιά του

Μαζί με τη μητέρα κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά κόρη και γιο για τέσσερα χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
child_rape.jpg

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του με συμμετοχή και της μητέρας τους.

Οι δύο γονείς κατηγορούνται ότι για τέσσερα χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Στη συνέχεια το ανήλικο κορίτσι μίλησε με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό και διηγήθηκε τι βίωνε όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Λέρου ο πατέρας είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου και -όπως είπε- «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά την καταγγελία ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία πήγε στο σπίτι και με την διαδικασία του αυτοφώρου στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας οι δύο γονείς συνελήφθησαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.