Ελλαδα

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vrefos.jpg
eurokinissi

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη. Το αγοράκι βρήκε η γυναίκα που καθάριζε πολυκατοικία στον χώρο του ακάλυπτου. Το μωρό εντοπίστηκε περίπου στις 4 το απόγευμα σε έναν κοινό ακάλυπτο που περιβάλλεται από τις γύρω πολυκατοικίες. Το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και τυλιγμένο σε σεντόνι ήταν πεσμένο πάνω σε μια τέντα-δίκτυ που είχε τοποθετηθεί στον ακάλυπτο.

Για δεύτερη ημέρα αστυνομικοί της ασφαλείας βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη μητέρα του βρέφους.

Οι άνδρες της ασφάλειας ελέγχουν εξονυχιστικά τόσο την τριώροφη πολυκατοικία όσο και τα γύρω οικήματα, από τα μπαλκόνια των οποίων υπάρχει οπτική επαφή με τον ακάλυπτο χώρο που βρέθηκε το νεογέννητο. 

Σύμφωνα με τις τελευταιές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το νεογνό βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία σακούλα από ένοικο της πολυκατοικίας η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω σε ένα προστατευτικό δίχτυ.

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αναμένεται να δώσει η νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα καθώς παραμένει άγνωστο αν το μωρό πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ