- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Νοσηλεύεται 23χρονος φοιτητής, μετά την επίθεση των ΜΑT
Με θλαστικά τραύματα και ελαφρύ κάταγμα στο κρανίο
Στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός» εισήχθη το απόγευμα της Δευτέρας για νοσηλεία ο 23χρονος φοιτητής του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Β., ο οποίος φέρει ικανό αριθμό θλαστικών τραυμάτων στην κεφαλή του, καθώς και ένα ελαφρύ κάταγμα στο κροταφικό οστούν.
Τα τραύματα του 23χρονου προέρχονται από βάναυσα χτυπήματα με κλομπ, κατά τη διάρκεια επίθεσης των δυνάμεων των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών, φοιτητών και δυνάμεων του ΠΑΜΕ, οι οποίοι εξέφραζαν νωρίτερα τη διαμαρτυρία τους για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία.
Σημειώνεται ότι σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής διεκομίσθησαν επίσης άλλοι πέντε τραυματίες από την ίδια επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.