- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάρτυρες σκηνών που θύμιζαν κινηματογραφική καταδίωξη, έγιναν οι κάτοικοι των χωριών στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.
Φορτηγάκι είχε κλαπεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι 70χρονου στη Μάνδρα της Λάρισας.
Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του τμήματος Παλαμά οι οποίοι άρχισαν να το καταδιώκουν. Όμως, ενώ το κλεμμένο όχημα κινούνταν με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, τους εμπόδιζε να το πλησιάσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν αργά και, όπως αποδείχθηκε, το οδηγούσε συνεργός του κλέφτη!
Οι δυο δράστες ηλικίας 29 και 34 χρόνων από την Καρδίτσα, καταφεραν να διαφύγουν και εγκατέλειψαν το φορτηγάκι σε έναν αγροτικό χωματόδρομο απ’ όπου εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα του έβγαλαν τις πινακίδες και πήραν τα κλειδιά. Όμως, τα αποτυπώματά τους αποκάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν στην πόλη της Καρδίτσας το ίδιο βράδυ, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.