- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Επίθεση με πέτρες σε τουρκική τράπεζα στην Κομοτηνή
Όπως αναφέρει η Daily Sabah την επίθεση πραγματοποίησε ομάδα ατόμων που αυτοαποκαλείται «αντιεαξουσιαστές αναρχικοί»
Μία ομάδα 25 ατόμων φέρεται να βανδάλισε το απόγευμα της Τρίτης υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας στην Κομοτηνή. Όπως αναφέρει η Daily Sabah την επίθεση πραγματοποίησε ομάδα ατόμων που αυτοαποκαλείται «αντιεαξουσιαστές αναρχικοί». Οι ύποπτοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα πέταξαν πέτρες στο κτίριο που στεγάζεται το υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας, προκαλώντας ζημιές αλλά όχι τραυματισμούς καθώς η τράπεζα δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή.
Προηγήθηκε διαμαρτυρία στο κέντρο της Κομοτηνής κατά τη διάρκεια της οποίας οι διαδηλωτές μοίραζαν φυλλάδια που έγραφαν «στεκόμαστε στο πλευρό του YPG». Μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κομοτηνής Νίκος Μαυρογιάννης δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, τόνισε ότι οι ύποπτοι ήταν αδύνατο να αναγνωριστούν καθώς φορούσαν μάσκες, εξήγησε ωστόσο ότι εξετάζεται το υλικό από τις γύρω κάμερες ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.