- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυνηγητό στο «Σωτηρία» - Μπήκε η ΠΟΕΔΗΝ στο γραφείο και ο διοικητής το έσκασε από την πίσω πόρτα (video)
Διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και το «λουκέτο» στον παιδικό σταθμό
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενάντια στην υποστελέχωση αλλά και τις μετακινήσεις εργαζομένων με κομματικά κριτήρια. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει επίσης το κλείσιμο του παιδικού σταθμού που λειτουργεί στο νοσοκομείο τα τελευταία 20 χρόνια.
Πριν από λίγη ώρα οι εργαζόμενοι μαζί με το συνδικαλιστικό τους όργανο εισέβαλαν στο γραφείο διοίκησης του νοσοκομείου για να εκθέσουν τα προβλήματά τους. Η αστυνομία επιχείρησε να τους εμποδίσει, αλλά περίπου 50 άτομα μπήκαν στο κτίριο. Ο διοικητής έφυγε από την πίσω πόρτα του γραφείου διοίκησης.
«Το νοσοκομείο καταρρέει εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης όπως όλα τα νοσοκομεία χώρας. Ταυτόχρονα η διοίκηση του νοσοκομείου είναι αλλοπρόσαλλη κάνει μετακινήσεις μόνο με ρουσφετολογικά και κομματικά κριτήρια. Αναστατώνει τη λειτουργία του νοσοκομείου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Είναι σε εξέλιξη αυτό που είπε ο κ. Πολλάκης: «πήραμε το κράτος αλλά δεν πήραμε την εξουσία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.