- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, βαθμιαία ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο και το βράδυ θα φτάνουν σε ένταση τα 8-9 μποφόρ, ενώ τις νυκτερινές ώρες στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο αναμένονται βροχές και καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.