- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κρητικοί για την «Μακεδονία» - Με άλογα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (εικόνες)
Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες», γράφει το πανό τους
Έφιπποι Κρητικοί θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretapost το βράδυ της Παρασκευής αναχώρησαν από το Ηράκλειο, ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, για να δώσουν το δικό τους δυναμικό «παρών».
Οι ίδιοι θέλουν με αυτήν την αυθόρμητη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ένας εκ των συμμετεχόντων Βαγγέλης Γραμματικάκης, να στηρίξουν τους Μακεδόνες, με τους οποίους τους δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων.
«Θέλουμε με την αυθόρμητη αυτή πρωτοβουλία να “πρωταγωνιστήσουμε” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού, γιατί επικρατεί μία απογοήτευση ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να ενωθούν όλοι οι αδικημένοι αυτού του τόπου για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χειρότερα που έρχονται», δήλωσε ο κ. Γραμματικάκης. «Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες» είναι το σύνθημα του πανό των Κρητικών για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Από το βράδυ ξεκινά η μεταβολή του καιρού
Δύο χρόνια διοίκησης Αγγελούδη χωρίς μεταρρυθμίσεις, με αυξήσεις τελών και χαμηλές επιδόσεις ανακύκλωσης, για την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αναφέρθηκε στο πολιτικό κίνημα που οργανώνεται, τις τύψεις και τις μετακινήσεις της
Εν τέλει συνελήφθη και ο ίδιος και ο συνοδηγός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Συνεχίζεται η εκτροπή σε Μπράλο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.