- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόστολος Δοξιάδης: «Παραμύθι» το κυνηγητό του Τούρκου πιλότου από μυστικούς πράκτορες
«Αποκύημα της φαντασίας, δεν συνέβη ποτέ» καταγγέλει με ανάρτησή του στο Facebook
Επίθεση προς όλες τις «παρακρατικές πηγές» που διαδίδουν «παραμύθια» για παρουσία Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ στην Ελλάδα, «θερμό επεισόδιο» και κυνηγητό στους δρόμους της Αθήνας του Τούρκου αξιωματικού Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτζί εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Απόστολος Δοξιάδης.
Όπως είπε, στερούνται λογικής βάσης όλα αυτά που διοχετεύτηκαν στα ΜΜΕ περί προσπάθειας των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας να απαγάγουν τον πιλότο του ελικοπτέρου διάσωσης, ο οποίος είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά την απόφαση να του χορηγηθεί άσυλο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δοξιάδη, είναι ψέμα ότι «ημεδαποί Τζέμις Μποντ κατάφεραν να τον σώσουν, φυλώντας τον σε ειδικό διαμέρισμα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας», όπως και ότι «κατόπιν ζήτησε ο ίδιος ο πιλότος να κλειστεί πάλι στη φυλακή, όλο ευγνωμοσύνη, για να προστατευτεί στην αγκαλιά του ελληνικού κράτους».
«Με την ανάρτηση αυτή καταγγέλω ένα δόλιο και άκρως επικίνδυνο ψέμα που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ από παρακρατικές πηγές, ενώ αναπαράγεται εδώ και ημέρες προφορικά κατά κόρον, και από σοβαρούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι όσοι το αναπαράγουν προφανώς αγνοούν την αναλήθειά του, πράγμα εντελώς εύλογο καθώς το ψέμα ξεκινά από τις λεγόμενες "εμπιστευτικές πληροφορίες" φερόμενων ως «"εγκύρων πηγών"» σχολιάζει με νόημα.
Η ανάρτηση στο Facebook:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.