Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε παρέα που έκανε snowboard στη Βασιλίτσα - Ένας νεκρός
Πρόκειται για 30χρονο που υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο Γρεβενών
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος από την Αθήνα που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο των Γρεβενών. Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε την Παρασκευή από χιονοστιβάδα στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, την ώρα που έκανε snowboard μαζί με την παρέα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 30χρονος χτύπησε σε δέντρο, έχοντας παρασυρθεί νωρίτερα από τα χιόνια που κατέβαιναν με δύναμη την πλαγιά. Στην περιοχή η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω ομίχλης. Ο τραυματίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο.
Ασθενοφόρο του EKAB τον μετέφερε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Γρεβενών. Η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους.
Κλειστές εγκαταστάσεις
Το kozan.gr αναφέρει σε άρθρο του πως την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού ήταν κλειστές λόγω ομίχλης.
Επιπλέον, επισημαίνεται ότι η παρέα, η οποία βρισκόταν από το πρωί στην περιοχή, δοκίμασε να κάνει snowboard εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.