- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προσεύχεται μες στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη Ελληνίδα: Εξομολογείται σε καθολικό ιερέα (video)
Τι δήλωσε ο ίδιος
Ο καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν που εξομολόγησε δύο φορές την 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη πριν από περίπου έναν μήνα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η 19χρονη Ε.Μ. από τη Λέσβο τού είπε πως «προσεύχομαι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο» και ότι της λείπουν οι δικοί της, ενώ την ίδια ώρα δήλωσε συγκινημένη από την στήριξη που έχει καταλάβει πως έχει από την Ελλάδα.
«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», πρόσθεσε ο ιερέας και επεσήμανε πως την προμήθευσε με λεξικά και με κάποια βιβλία. «Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μι α ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό» είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.