- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τρία σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στο κέντρο της Ξάνθης, με τη γυναίκα να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική και τον ιδιοκτήτη των σκυλιών να οδηγείται στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του παζαριού της Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους η γυναίκα βρέθηκε κοντά στην αυλόπορτα επιχείρησης εντός της οποίας ήταν τα 3 σκυλιά, η πόρτα ήταν ανοικτή και τα σκυλιά επιτέθηκαν στην γυναίκα.
Μάταια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προσπαθούσε να την σώσει. Χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να τραβήξει μακριά την άτυχη γυναίκα. Τα τραύματα είναι σε όλο της το σώμα και τα σκυλιά κυριολεκτικά την κατασπάραξαν δαγκώνοντάς την παντού.
Η ηλικιωμένη, περίπου 60-70 ετών, είναι διασωληνωμένη από το βράδυ της Πέμπτης στην εντατική του Νοσοκομείου της Ξάνθης, ενώ ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των σκυλιών οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.