- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Προγραμματισμός χειρουργικών επεμβάσεων για το Μάρτιο, ακόμα και για άμεσα ογκολογικά περιστατικά, καθιερώθηκε στο «Λαϊκό» νοσοκομείο της Αθήνας, εξαιτίας έλλειψης απαραίτητων υλικών.
Λεπτομερέστερα, έγγραφο που υπογράφει ο διευθυντής του νοσοκομείου κ. Ηρακλής Χαρμανίδης, με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου αναφέρει: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι ασθενείς που κρίνετε ότι πρέπει να χειρουργηθούν και να καταχωρηθούν στη λίστα αναμονής, θα πρέπει να τους ενημερώνετε ότι οι δυνατότητες του Νοσοκομείου δεν θα επιτρέπουν τη διενέργεια του χειρουργείου πριν από τον Φεβρουάριο του 2018 και εντεύθεν» (Σ.Σ. τηρείται η σύνταξη και γλώσσα του πρωτοτύπου). Το σχετικό έγγραφο έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με τα σημερινά (Τετάρτη) «Νέα», οι γιατροί παίρνουν την εντολή να ενημερώνουν τους αρρώστους και να τους βάζουν να υπογράφουν ότι έλαβαν γνώση της προγραμματισμένης καθυστέρησης, ώστε το νοσοκομείο να είναι καλυμμένο για τυχόν αστικές ή ποινικές ευθύνες σε περίπτωση θανάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.