- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σημαντική μεταβολή του καιρού περιμένουμε σήμερα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.
Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες στη Δυτική και Βορειοδυτική χώρα, φαινόμενα που σταδιακά θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και από τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδευτούν από ενισχυμένους ανέμους, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.
Τονίζεται ότι τις βραδινές ώρες ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν τα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, τις Ανατολικές Κυκλάδες, την Κρήτη και ιδιαίτερα την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη έντονη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης.
Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για όλη τη χώρα:
- Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αρχικά στα βορειοδυτικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Στερεά, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες.
Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
- Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες θα είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
- Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που από το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και από τη νύχτα στα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
- Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
- Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι τοπικά ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Roger Williams
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Το δικαστήριο είχε ορίσει για σήμερα την ανακοίνωση περί της ενοχής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Παρά το περιστατικό, το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία έξι σταθμών
Τα κίνητρα της φυγής της παραμένουν ασαφή ακόμα
Οι αξεπέραστες ατάκες του που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.