- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, το Αιγαίο, την Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, και τη Θράκη.
Τα φαινόμενα στην περιοχή των Σποράδων, της Εύβοιας, και της νότιας και ανατολικής Πελοποννήσου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες κατά τόπους ασθενείς παροδικές βροχοπτώσεις.
Στα ορεινά της κεντρική και βόρειας χώρας με υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα, θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για όλη τη χώρα:
- Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη που το βράδυ θα περιοριστούν στην Πιερία.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
- Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στα βόρεια γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Στα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μειωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά και βόρεια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βόρεια σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
- Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τις πρωινές ώρες ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 βαθμιαία βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
- Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.