- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με αραιές και τοπικές μόνο νεφώσεις στην κεντρική και βόρεια χώρα και την Κρήτη.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 7 έως 27 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 12 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 27, και στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 25, ενώ στην Κρήτη και τη Ρόδο θα φτάνουν τοπικά και τους 26 με 27 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο θα πνέουν από βόρειες επίσης διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Μικρότερη αναμονή για τους επιβάτες
Τι έγινε στις προηγούμενες δικασίμους
Μέχρι πότε ισχύει αυτό το ωράριο
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.