- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται πρώην γενικός διευθυντής εμπορευμάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κατηγορούμενος για απιστία.
Ο ίδιος φέρεται να υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με νόμιμο εκπρόσωπο και διαχειριστή εταιρείας, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στον δεύτερο να μεταφέρει προϊόντα σιδήρου σε προνομιακές τιμές. Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, περιγράφονται δύο μεταφορές κατά την περίοδο 2007/08 -μέσω του σιδηρόδρομου- από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τη Γευγελή της ΠΓΔΜ και αντίστροφα.
Όπως αναφέρεται μεταφέρθηκαν δεκάδες χιλιάδες τόνοι σιδηρικών προϊόντων, ενώ η ζημιά, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπολογίζεται σε 875.000 ευρώ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από εσωτερικό έλεγχο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο συμφωνητικό για τις χρεώσεις κομίστρων δεν έτυχε της έγκρισης από τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Υπό αυτές τις συνθήκες, το Δικαστικό Συμβούλιο παραπέμπει σε δίκη τον τότε γενικό διευθυντή εμπορευμάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ για ηθική αυτουργία στην πράξη της απιστίας θα δικαστεί ο διαχειριστής της εταιρείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.