- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Σταθερά στον αέρα συνεχίζει να βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό, μετά την προσφυγή δυο οικολογικών οργανώσεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ανεξάρτητα από την όποια απόφαση πάρει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) ή η Βουλή, αφού τώρα το προβαλλόμενο πρόσκομμα είναι δασικό και όχι αρχαιολογικό.
Λεπτομερέστερα, προσφυγές ενάντια στο δασάρχη Πειραιά κατέθεσαν στο ΣτΕ το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων και η Οικολογική Συνεργασία. Οι προσφεύγοντες ζητούν ακύρωση αποφάσεων για 6.168.759 τ.μ. της συνολικής έκτασης του πρώην αεροδρομίου, το οποίο δεν έχει υπαχθεί στους δασικούς χάρτες και επομένως ούτε στις διατάξεις της δασικής νομομοθεσίας.
Οι προσφυγές αναμένεται να καθυστερήσουν κι άλλο τις όποιες διαδικασίες και το -θεωρητικά- "σφιχτό" χρονοδιάγραμμα, στο οποίο έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση, επενδυτές και δανειστές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 λόγω εργασιών
Χτισμένο το 1813 από τον Μεχμέτ Αλή, αποτελεί από μόνο του έναν ολόκληρο, μαγικό κόσμο
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στην Αχαΐα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών
Αποκαλυπτικά στοιχεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Τελευταία φάση δοκιμών για τους δύο τελευταίους συρμούς
Χιόνια στα ορεινά από την Τρίτη
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Λίγο πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς ακούστηκαν εκρήξεις
Πάνω από εκατό οι μετασεισμοί - Κανένας νεκρός
Πού απαγορεύεται το παρκάρισμα - Οι αλλαγές θα ισχύουν όλο το 24ωρο
Τι αλλάζει και τι ζητούν οι εκπαιδευτικοί
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε γειτονικό κτίριο
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.