- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Στράτος Δασκαρόλης καταδικάστηκε σε 42 ημέρες φυλάκιση από το Πταισματοδικείο Καλαμάτας, επειδή δήλωσε αδυναμία να πληρώσει το πρόστιμο, εξαγοράζοντας την ποινή φυλάκισης συν τα έξοδα της δίκης.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, υπερασπίστηκε την επιλογή του, υποστηρίζοντας ότι η επιβολή διοδίων δεν συνάδει με το Σύνταγμα, ενώ κατηγόρησε τόσο την πρόεδρο της έδρας όσο και την εκπρόσωπο της Αστυνομίας -και κατήγορο- ότι το παραβιάζουν και δεν υπερασπίζονται τον λαό.
Σε δηλώσεις του στο messiniapress.gr, πριν την απόφαση του Πρωτοδικείου, ο Στράτος Δασκαρόλης εξήγησε την υπόθεση: «Πριν 2 – 3 χρόνια χρειάστηκε να ανεβώ Αθήνα με το αμάξι μου και δεν πλήρωσα τα διόδια.
Πριν λίγους μήνες μου έστειλαν 7 κλείσεις των 200 ευρώ η κάθε μια. Εγώ δεν δέχτηκα να τις παραλάβω και τώρα μου ζητούν άδεια πινακίδες και με πάνε δικαστικώς στις 27 Σεπτεμβρίου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.