- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και από το πρωί και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στο βόρειο Αιγαίο από αργά το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 14 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 25, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 27.
Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα για παροδικές, τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με παροδικές, τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Μικρότερη αναμονή για τους επιβάτες
Τι έγινε στις προηγούμενες δικασίμους
Μέχρι πότε ισχύει αυτό το ωράριο
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Μποφόρ σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.