- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ τζόγαρε, έχασε και σκηνοθέτησε ληστεία
Το περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση στη Θεσσαλονίκη
Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του για να δικαιολογήσει χρήματα που είχε στοιχηματίσει σε τυχερό παιχνίδι. Πρόκειται για εναν 25χρονο αλλοδαπό, βουλγαρικής υπηκοότητας, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατήγγειλε ψευδώς ότι έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλο, αποσπώντας από το ταμείο της επιχείρησης 2.910 ευρώ.
Κατά την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί, ο 25χρονος φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις, ομολογώντας ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία, ενέργεια στην οποία προέβη ο ίδιος για να δικαιολογήσει χρέος ύψους 5.500 ευρώ από τη συμμετοχή σε τυχερό παιχνίδι.
Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση Αρχής, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.