- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεφαλονιά: Δεν ισχύει ότι δεν άφησαν τους πυροσβέστες να ταξιδέψουν
Είχαν εισιτήριο για καράβι μιας εταιρίας, αποφάσισαν όμως αυτόβουλα να ταξιδέψουν με άλλο, νωρίτερα, και φυσικά δεν τους επιτράπηκε: αυτή είναι η αλήθεια για τους πυροσβέστες που υποχρεώθηκαν ν΄ αποβιβαστούν από φέρι της «Kefalonian Lines», σύμφωνα τουλάχιστον με ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Νίκος Γόντικας, «μέλος του προεδρείου» της «Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων».
Ουσιαστικά το κείμενο - έστω και κατόπιν εορτής- αφήνει ακάλυπτους τους πυροσβέστες που διαμαρτυρήθηκαν κατά την αποχώρησή τους από το νησί, όταν πια είχαν σβήσει οι μεγάλες φωτιές.
Το κείμενο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λέγονται, γράφονται και
ακούγονται για το συμβάν μεταξύ των πυροσβεστών και της ναυτιλιακής εταιρείας KEFALONIAN LINES οφείλουμε για λόγους ηθικής τάξης να δηλώσουμε τα κάτωθι:
Οι υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος Κεφαλονιάς και τα συνδικαλιστικά του όργανα οποτεδήποτε ζήτησαν οποιαδήποτε διευκόλυνση από την KEFALONIAN LINES πάντοτε στάθηκε και στέκεται αρωγός τόσο στα καθήκοντά μας, όσο και σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.
Σε ότι αφορά το συμβάν είναι γεγονός ότι οι υπάλληλοι κατείχαν εισιτήρια με την άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά η οποία αναχωρούσε μια ώρα μετά. Ήταν καθαρά δική τους απόφαση, χωρίς σχετική ενημέρωση της υπηρεσίας, να θέλουν να αναχωρήσουν μια ώρα πριν από την Κεφαλονιά με την KEFALONIAN LINES, αναλαμβάνοντας έτσι τις υπηρεσιακές ευθύνες τους.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με εκτίμηση,
Γόντικας Νικόλαος
Μέλος του Προεδρείου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.