- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρός Ελβετός τουρίστας από προπέλα σκάφους που είχε νοικιάσει
Έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας
Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Δευτέρας ένας Ελβετός τουρίστας ηλικίας περίπου 35 ετών –κάποιες πληροφορίες τον θέλουν 27 ετών− στην Κέρκυρα.
Ο άνδρας είχε νοικιάσει σκάφος μαζί με τη σύζυγό του και βρισκόταν στην παραλία Γιάλι στην περιοχή Έρμονες. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην προπέλα του σκάφους και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η σύζυγός του ειδοποίησε για βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε παρακείμενο σκάφος το οποίο και περισυνέλεξε τον άτυχο άνδρα, μεταφέροντάς τον στη στεριά. Εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ο άντρας μεταφέρθηκε με σκάφος ιδιώτη στη στεριά και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι Σχολές με τα περισσότερα κενά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.