- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δυνατό μπουρίνι με χαλαζόπτωση έπληξε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και αρκετές περιοχές γύρω από αυτό, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες, όπως στο χωριό Ζωτικό.

Όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr, σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις έπληξαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου και της Λάκκας Σουλίου με τα σοβαρότερα όμως προβλήματα να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο Μέτσοβο.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους της χαλαζόπτωσης είναι πως άσπρισαν οι στέγες και οι κήποι των σπιτιών.
Ανυπολόγιστες είναι για την ώρα οι ζημιές στις καλλιέργειες ενώ προβλήματα έχουν αναφερθείς σε δρόμους εντός του χωριού.

Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται ήδη κατά μήκος του ορεινού οδικού επαρχιακού δικτύου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί, κατά πλειοψηφία, ένοχος για δυο από τους τέσσερις βιασμούς
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν τις κασετίνες από το ΑΤΜ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.