- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κι άλλη περίπτωση «γιατρού» χωρίς πτυχίο που συστήνει εναλλακτικές θεραπείες
Είναι φανατική αντιεμβολίστρια και ως ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου προτείνει την αποτοξίνωση και ηρεμία
Μία ακόμα περίπτωση «γιατρού» χωρίς πτυχίο, που συστήνει εναλλακτικές θεραπείες σε ασθενείς, φέρνουν στην επιφάνεια τα Ellinika Hoaxes.
Αυτή τη φορά, πρόκειται για την ομοιοπαθητικό Νίκη Τσέκου, η οποία «βλέπει» ασθενείς και συστήνει θεραπείες, χωρίς να κατέχει πτυχίο αναγνωρισμένης ιατρικής σχολής.
Τα Ellinika Hoaxes ανέτρεξαν σε δημοσιεύσεις της φερόμενης «γιατρού», από τις οποίες μεταξύ άλλων, προκύπτει πως η ίδια είναι φανατική αντιεμβολίστρια, ενώ ως ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου προτείνει την... αποτοξίνωση και ηρεμία.


Αξίζει να σημειωθεί πως, από τη σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο βιογραφικό της συγκεκριμένης ομοιοπαθητικού, ενώ η ίδια δεν διαθέτει πτυχίο ιατρικής, παρά μόνο φέρεται να έχει κάνει σπουδές στην ομοιοπαθητική, σε μη κατονομαζόμενη σχολή.
Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική έρευνα που έκαναν τα Ellinika Hoaxes εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.