Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν τις Νοτιοανατολικές Κυκλάδες και στην Ανατολική Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 27, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, κυρίως κοντά στους ορεινούς όγκους, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις μεσημεριανές ώρες, με μικρή πιθανότητα όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.