Ελλαδα

Ο Άκης επέστρεψε στα μπαλκόνια (εικόνες)

Από τον Κορυδαλλό στο σπίτι στο Χαλάνδρι χαιρετώντας πολίτες και δημοσιογράφους από ψηλά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352695-731574.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Θέλω να δω τον γιο μου», είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να τον οδηγήσει στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η σύζυγος Βίκυ Σταμάτη, επίσης αποφυλακισμένη, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος για να υποδεχθεί τον άνδρα της που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, αλλά εξέτισε τα πέντε και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. «Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν άθλος», είπε η σύζυγος του πρώην Υπουργού.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε επίσης στο μπαλκόνι του Χαλανδρίου και χαιρέτησε τον κόσμο από κάτω θυμίζοντας ένδοξες ημέρες του '80 στα μπαλκόνια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, του Συντάγματος, της Αριστοτέλους και άλλων πόλεων δίπλα στον Ανδρέα του ΠΑΣΟΚ.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των ΤΟΡ-Μ1 και των υποβρυχίων.

«Είναι πλέον ελεύθερος και κοντά στην οικογένειά του. Πλέον είναι σε θέση, κατ' αρχήν να φυλάξει την υγεία του, να αναρρώσει σταδιακά και να γίνει ξανά δυνατός. Αλλά και τη δυνατότητα να μιλήσει ο ίδιος στα μίντια και να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με την υπόθεσή του. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να κάτσει στη γωνιά του και ως παλιός πολιτικός και άποψη θα έχει και όταν χρειαστεί θα την διατυπώσει», δήλωσε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ