- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Φως στο θάνατο της 8χρονης Μαρίας από γρίπη θα ρίξει η νεκροψία
Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή χθες στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ
Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία του 8χρονου κοριτσιού από το Μιντιλόγλι Πατρών που θα «φωτίσει» τα αίτια του θανάτου της από γρίπη..
Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν από νοσοκομειακές πηγές και ειδικούς του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), η μικρή Μαρία δεν έπασχε από κάποιο χρόνιο ή άλλο πρόβλημα υγείας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει επιβαρυντικό παράγοντα στη νόσησή του με γρίπη και συγκεκριμένα από τον ιό της γρίπης τύπου Β.
«Με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για την αιτία του θανάτου» είπε στο «Έθνος» ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Νοσοκομείου Ρίου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιδείνωση της υγείας του μικρού κοριτσιού ήταν ραγδαία και απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.
Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι πάλεψε για 25 ημέρες με τη γρίπη.
Το μικρό κορίτσι είχε αρχικά νοσηλευθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όμως, λόγω της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.
Πηγή: Έθνος, Πρώτο Θέμα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.