- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σε ηλικία 92 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, ο ιδρυτής της εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ» Θόδωρος Νικολαϊδης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική.
Ήταν μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της αθλητικής δημοσιογραφίας. Το 1955, δημιούργησε μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες της χώρας, το «Φως των ΣΠΟΡ».
Πρόκειται για την εφημερίδα, η οποία αν και φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό, αντιμετωπίστηκε από όλους τους Έλληνες με σεβασμό και αναγνώριση.
Ο «κυρ Θόδωρος», όπως ήταν γνωστός στην πιάτσα των δημοσιογράφων, βραβεύτηκε πέρυσι για την προσφορά του από το ίδρυμα «Μπότση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.