- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βίντεο - μήνυμα του Σώρρα: Δεν θα παραδοθώ ποτέ
Επιτίθεται στον κουμπάρο του και την Δικαιοσύνη
Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείριση εντοπισμού του από την ελληνική αστυνομία, ο Αρτέμης Σώρρας στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα ενώ απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.
Στο βίντεο βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και φοράει μαύρα ρούχα. Στο μήνυμά του καλεί μάλιστα τους Έλληνες να συνεχίσουν τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης.
Τονίζει πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.
Ο Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάσθηκαν σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών χωρίς αναστολή και με πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ενώ σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στο δικαστήριο ήταν μόνο η σύζυγος του που νόμιζε ότι η δίκη θα πάρει αναβολή. Όταν διαπίστωσε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά εγκατέλειψε το χώρο του δικαστηρίου.
Μηνυτές ήταν ένας πρώην συνεργάτης και ο κουμπάρος του Σώρρα. Ο πρώτος κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος των «Ελλήνων Συνέλευσις» του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, ενώ ο δεύτερος καταγγέλλει ότι του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.