- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά έντονα φαινόμενα προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και ιδιαίτερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας θα σταματήσουν, ενώ το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις, ενισχυόμενοι κατά περιόδους στα ανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.
Άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε στην Αττική. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς με μικρή εξασθένηση,. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.