- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρίκη: 52χρονος ασελγούσε σε βάρος τεσσάρων προσφυγόπουλων
Είχε προσφερθεί να τα φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης
Ένας 52χρονος γάλλος υπήκοος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων ανήλικων προσφυγόπουλων τα οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης του αδικήματος από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του καταγγελλόμενου, όπου εντόπισαν ναρκωτικά χάπια εξαιτίας των οποίων και συνελήφθη, όπως επίσης έξι σκληρούς δίσκους και μία κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Σημειώνεται πως η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία που έκαναν τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 14 έως 17 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία των αγοριών, στις αρχές του προηγούμενου μήνα δέχθηκαν να φιλοξενηθούν από τον 52χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα τους παρείχε στέγη και τροφή.
Όπως κατήγγειλαν τα παιδιά, κατά την παραμονή τους στο σπίτι του, ο 52χρονος προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Πληροφορίες συνδέουν τον συλληφθέντα με συμμετοχή του σε πρόγραμμα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.