- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί βόρεια της Λέσβου. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στη Λέσβο όσο και στη Χίο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα και επίκεντρο 15 χιλιόμετρα βόρεια του Μολύβου, στις απέναντι από τη βόρεια Λέσβο ακτές της Μικρασιατικής Τρωάδας. Να σημειωθεί ότι ήταν ο τρίτος σεισμός μεγέθους μεγαλύτερου των 5 Ρίχτερ σε ένα 24ωρο με πρώτο αυτόν στις 6.30 χθες το πρωί μεγέθους 5,2 βαθμών. Ακολούθησε άλλος ένας σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών στις 13:00 το μεσημέρι, ενώ δεκάδες είναι οι σεισμοί μικρότερης έντασης που καταγράφονται συνεχώς, όλοι με επίκεντρο τη ίδια περιοχή.
Η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους του νησιού, παρόλο που οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι ουίσκι στην άδεια καρέκλα της
Τρεις μήνες μετά, ο χώρος έχει αποκατασταθεί
Με αφορμή μεμονωμένο συμβάν σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου
Mετά από σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο
Οι εργασίες του μετροπόντικα έχουν ανασταλεί από τον Μάιο
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 5 αεροσκάφη
Η πρόγνωση του μετεωρόλογου για τις επόμενες μέρες
«Απομακρυνθείτε προς Βασιλικά»
Η κηδεία του Νίκου Λώρα θα γίνει στον Πεντόλακκο Ιωαννίνων
Οι πρώτες πληροφορίες - Δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυροί άνεμοι αναζωπυρώνουν το μέτωπο
Σε βάρος 46χρονου που συνελήφθη
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Έκρυβε μεγάλες ποσότητες γύρω από το σπίτι του
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Τα απαιτούμενα προσόντα και τα αθλήματα που θα εξεταστούν οι ενδιαφερόμενοι
Εξιτήριο για την Αφροδίτη Νέστορα μετά από 2 εβδομάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.