- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειδοποιητήρια για όσους δεν δήλωσαν τα ακίνητά τους ή έσοδα από ενοίκια
Περισσότερες από 20.000 περιπτώσεις
Περισσότεροι από 20.000 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν τα είχαν δηλώσει ή απέκρυπταν εισοδήματα από ενοίκια και σχεδόν στους πρώτους 1.000 έχουν ήδη σταλεί ειδοποιητήρια για να σπεύσουν άμεσα να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα.
Η διασταύρωση των στοιχείων έγινε από τη Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), αποκαλύπτοντας περιπτώσεις ανθρώπων που διαθέτουν ακόμα και πάνω από 10 πολυτελή ακίνητα σε περιοχές-φιλέτα, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στο Ε9 και να μην έχουν πληρώσει ποτέ ΕΝΦΙΑ ή άλλους φόρους.
Εντοπίστηκαν, επίσης, ιδιοκτήτες ακινήτων με περισσότερα από 30 διαμερίσματα ο καθένας, νοικιασμένα στην πλειοψηφία τους, χωρίς τα ενοίκια αυτά να είναι δηλωμένα. Η διασταύρωση έγινε με βάση τα δηλωθέντα ακίνητα στο Ε9, τα δηλωθέντα ενοίκια στο Ε2, τους αριθμούς ηλεκτροδότησης, τις δηλώσεις δαπάνης ενοικίων και μισθωτήριων συμβολαίων, αλλά και από άλλες πληροφορίες που αξιοποίησε η ΑΑΔΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των παλιών δελτίων - Η διαδικασία εξπρές, το κόστος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η κρατική Aσφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά
Συνεργεία της ΑΒΑΞ αντλούν λασπόνερα - Σύνδεση με έργα γραμμής 4 του μετρό
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φαινόμενα
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Χωρίς ρεύμα η ευρύτερη περιοχή - Αναβάλλεται προσωρινά η συνέντευξη Τύπου για τη Λέσβο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.